Kristy Pauwels

Kristy Pauwels heeft Willemien Vette in de periode van haar zwangerschapsverlof waargenomen en blijft voor nu nog een periode betrokken. Zij zal gestarte trajecten de komende tijd verder voortzetten. Energie Herstel is ontzettend blij hiermee nog een periode gebruik te kunnen maken van haar beschikbaarheid en expertise.

Ik ben Kristy Pauwels en in 2000 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. Sinds 2009 ben ik gecertificeerd als internationaal cognitief revalidatie therapeut (CPCRT).

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de begeleiding van cliënten met niet aangeboren hersenletsel, chronische aandoeningen, pijnklachten en burn-out klachten. Dit mooie vak blijft mij boeien omdat iedere cliënt anders in het leven staat en een andere hulpvraag heeft. Begrijpen wat er aan de hand is en ontdekken welke invloed u zelf uit kunt oefenen op de klachten om zo in balans te komen en te blijven zijn vaak een rode draad in de behandeling. Uiteindelijk is er vaak hetzelfde doel: zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en dat doen wat voor u belangrijk is!

Ik zie het als een uitdaging om u in dit proces te begeleiden zodat u de regie over uw leven weer in eigen handen kunt nemen. Hierbij staan zelfstandigheid en kwaliteit van leven voorop.